Σχετικά με εμάς

Η Tsokas Bus Services είναι μια οικογενειακή επιχείρηση μίσθωσης λεωφορείων με έδρα την Αθήνα. Για περισσότερα από 60 χρόνια, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ενοικίασης λεωφορείων σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, καταφέραμε να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους ενώ ταυτόχρονα είναι αξιόπιστες, ασφαλείς και προσιτές.

Η έμπειρη ομάδα των οδηγών μας και το προσωπικό υποστήριξης θα φροντίσουν για εσάς την κάθε λεπτομέρεια. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να επιστρέφουν στην εταιρία μας. Επιλέγουμε τους οδηγούς μας προσωπικά, ώστε να εξασφαλίσουμε τη φροντίδα, τις δεξιότητες και την εμπειρία.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο και ποικίλο στόλο σύγχρονων οχημάτων που περιλαμβάνουν λιμουζίνες, μίνι λεωφορεία και πούλμαν. Η γκάμα των οχημάτων μας φιλοξενεί από 8 μέχρι 59 επιβάτες και μας επιτρέπει να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μίσθωσης οχημάτων. Ο στόλος μας συντηρείται άψογα και αναβαθμίζεται συνεχώς, ώστε να διασφαλίσουμε τις πλέον ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Δείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας με λεπτομέρεια και επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ…

Συγγενικές εταιρίες

1958 Tsokas Travel Athens

Ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Αθήνα.

1997 Tsokas Travel Corfu

Ολοκληρωμένη γκάμα τουριστικών υπηρεσιών στην Κέρκυρα.

2015 Corfu Sightseeing & Tours

Hop on - Hop off tour στην Κέρκυρα.

Οι παραπάνω επενδύσεις επέτρεψαν στην εταιρία να προσφέρει πλέον ένα ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και σε ταξιδιώτες αναψυχής, που περιλαμβάνει: αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οργανωμένες εκδρομές για γκρουπ αλλά και μεμονωμένους, προσαρμοσμένες πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Γνωρίστε την ομάδα μας

Κλήμης Γεώργιος

Κλήμης Γεώργιος

Σύμβουλος μίσθωσης λεωφορείων

Θανάσης Σπυρόπουλος

Θανάσης Σπυρόπουλος

Σύμβουλος μίσθωσης λεωφορείων

Νίκος Χρυσικόπουλος

Νίκος Χρυσικόπουλος

Σύμβουλος μίσθωσης λεωφορείων