Σχετικά με εμάς

Η Tsokas Bus Services είναι μια οικογενειακή επιχείρηση μίσθωσης λεωφορείων με έδρα την Αθήνα. Για περισσότερα από 60 χρόνια, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ενοικίασης λεωφορείων σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, καταφέραμε να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους ενώ ταυτόχρονα είναι αξιόπιστες, ασφαλείς και προσιτές.

Η έμπειρη ομάδα των οδηγών μας και το προσωπικό υποστήριξης θα φροντίσουν για εσάς την κάθε λεπτομέρεια. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να επιστρέφουν στην εταιρία μας. Επιλέγουμε τους οδηγούς μας προσωπικά, ώστε να εξασφαλίσουμε τη φροντίδα, τις δεξιότητες και την εμπειρία.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο και ποικίλο στόλο σύγχρονων οχημάτων που περιλαμβάνουν λιμουζίνες, μίνι λεωφορεία και πούλμαν. Η γκάμα των οχημάτων μας φιλοξενεί από 8 μέχρι 59 επιβάτες και μας επιτρέπει να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μίσθωσης οχημάτων. Ο στόλος μας συντηρείται άψογα και αναβαθμίζεται συνεχώς, ώστε να διασφαλίσουμε τις πλέον ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Δείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας με λεπτομέρεια και επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ…

Η ιστορία μας

1997 Ίδρυση της "Νικ. & Ευαγ. Τσόκας Ε.Π.Ε."

Η εταιρεία αλλάζει νομική μορφή και συνεχίζει να λειτουργεί με την επωνυμία "NIK. & ΕΥΑΓ. ΤΣΟΚΑΣ Ε.Π.Ε."

1958 Ίδρυση της "Δ. Τσόκας & ΣΙΑ Ο.Ε."

Ιδρύεται η "Δ. ΤΣΟΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." με κύρια δραστηριότητα τις οδικές μεταφορές επιβατών.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρεία προέβη και σε σημαντικές επενδύσεις με στόχο την ενίσχυση της υφιστάμενης δυναμικής της, ιδρύοντας 2 υποκαταστήματα:

  • ένα στην Αθήνα με τον διακριτικό τίτλο «TSOKAS TRAVEL» και,
  • ένα στην Κέρκυρα με τον διακριτικό τίτλο «TSOKAS TRAVEL CORFU»

…προκειμένου να εισχωρήσει πλέον δυναμικά στον χώρο του τουρισμού, προσφέροντας υπηρεσίες που αφορούν στην έκδοση ακτοπλοϊκών – αεροπορικών εισιτηρίων, στη διοργάνωση εκδρομών, στη δημιουργία και προώθηση τουριστικών «πακέτων» για group και μεμονωμένους, κ.α.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Κλήμης Γεώργιος

Κλήμης Γεώργιος

Σύμβουλος μίσθωσης λεωφορείων

Θανάσης Σπυρόπουλος

Θανάσης Σπυρόπουλος

Σύμβουλος μίσθωσης λεωφορείων

Νίκος Χρυσικόπουλος

Νίκος Χρυσικόπουλος

Σύμβουλος μίσθωσης λεωφορείων